Wie wij zijn.

Panda Campers is een jonge onderneming dat wordt gerund door een gedreven ondernemer, Gerard Nienhuis. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van buscampers. Een buscamper is een dure aankoop en moet tegenwoordig aan behoorlijk veel eisen voldoen. Niet alleen keuringstechnisch, maar ook de consument wordt steeds veeleisender. Hierop wil Panda Campers inspelen door in de wereld van de buscampers de lat te verhogen. Bij Panda Campers wordt een nieuwe standaard ontwikkeld. Deze nieuwe standaard is bij andere bedrijven exclusief of luxe, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Een camper is voor veel mensen een tweede huis. Sommige zijn er maanden per jaar mee op reis, anderen slechts een aantal weken per jaar. Hoeveel de camper wordt gebruikt, is niet relevant. Wat wel relevant is dat de klant hetzelfde comfort wil hebben als thuis. In bepaalde mate wordt hier wel op ingeleverd, aangezien een camper veel kleiner is dan een woning. Toch past er heel veel in een relatief kleine ruimte, zodat men toch van alle gemakken is voorzien.

Op het moment dat de klant een speciale wens heeft dan gaan wij, als Panda Campers, dit samen met de klant bekijken en realiseren. We kijken niet of het kan, nee we gaan het realiseren!

Menu