Reserveer Peugeot Boxer

Laden...

Omschrijving

Onze Peugeot Boxer is compact en toch zeer ruim ingericht!

Door het hefdak ervaar je een zeer ruimtelijk gevoel!
Het woongedeelte is voorzien van een keukenblok over de gehele breedte van de auto. Voorzien van een kook/spoelcombinatie. Verder zitten er 3 ruime lades in en een kastje voor de waterpomp en watertanks.

Een ruime energiezuinige compressorkoelbox (74 Liter) zorgt ervoor dat vele boodschappen lekker koel blijven. De treinzit is ruim genoeg voor 4 personen en zit erg comfortabel. Het bed is uit te schuiven tot een tweepersoonsbed (140 * 195cm). Hierdoor blijft er nog een zitje voor 2 personen over. De tafel is in te klappen, zo ontstaat er een opstap naar het bed.

Rondom zijn 6 dimbare LED spots gemonteerd en boven het bed zitten 2 leeslampjes. Verder voorzien van twee stopcontacten en twee USB laadpunten. Deze worden aangestuurd door de 1500W omvormer.

Alle elektra wordt door 2 zonnepanelen (totaal 200Wp) van stroom voorzien, welke zijn gekoppeld aan de 105Ah huishoudaccu. De Laadregelaar is voorzien van Bluetooth, hierdoor kunt u middels uw smartphone snel de status van de accu uitlezen.

De opblaasbare voortent zorgt voor 6 vierkante meter extra leefruimte! Dit alles is in nog geen 10 minuten op te zetten!

De auto is zelf voorzien van airco en cruise control. Een handige optie is de luchtvering aan de achterzijde, zo is de camper makkelijk waterpas te zetten.

Verder wordt de camper geheel ingericht opgeleverd en hoeft u alleen nog maar uw koffers te pakken om op vakantie te gaan!

Indien gewenst met buitendouche, chemisch toilet en bijbehorende tent!

Wat vinden anderen van Peugeot Boxer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu